Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. "Investește în oameni!"

Obiective:

Obiectivul principal al cursului este ca prin metode si tehnici specifice sa ajute pe fiecare dintre participanti sa intelega ce fel de antreprenor este.
Din aceasta perspectiva fiecare dintre participanti va trece printr-un proces de autoevaluare care va viza atat propria persoana, precum si proiectul pe care l-a propus. Evaluarea realizata va sta la baza construirii unui plan de imbunatatire atat a profilului antreprenorial propriu cat si a proiectului ce urmeaza a fi realizat.

Scopul cursului este de a spori increderea fiecarui participant in propriile forte si de a realiza un plan de afacere competitiv.

 

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Copyright © 2011 | Toate drepturile rezervate. Utilizand acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.